9 JUNI

att sista veckan innan lov alltid går så otroligt fort kan bero på att den endast består utav roliga aktiviteter, även att man nu längtar brallorna av sig efter ledighet och inte har någonting annat i skallen ..
Stor del av dagen har ängnats åt lekar och dans, även en del städning. helt ok!
Sebastian, en ny elev som börjar till nästa termin var och hälsade på i klassen idag under första timmen.
De flesta är något skeptisk mot ännu en person, särskillt med tanke på att vi är 21 stycken och att vi dessutom har kanon sammanhållning, känns det svårt att släppa in nytt folk.. Men Sebbe var snäll och social, och att han kommer att trivas är vi bergis på, om inte annat så ska vi se till att han trivs.
I morgon är det klasskamp, så idag har vi laddat om batterierna och är redo för revange mot B och C, vi ska göra ketchup av dem! (eller hur är det man säger?)


Kommentarer
Postat av: Vidar

vi gjorde inte nan ketchup, vi gjorde fan ta mej bade salsa, senap, tsatsiki och sylt av de andra sma klasserna, nehehe (oskefullt skratt, den onde proffessorn star i sitt labb med sitt onskefulla flapp och ar valdigt snabb nar han lagar till sin ekkstra hottigastiga salsa av de andra klasserna) Moahhahahahahaha!!!!! We won, yay!!!!

2010-06-21 @ 03:20:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0