god jul & gott nytt år!

Hoppas att alla får ett kanon lov! Vi ses igen 2011!


21 decemberjullov

17 december, fredag

Vilken kanon vecka! Lucia, bio + prat med regissör, vollybollturnering och som avslut åkte klassen in till stan där vi åt mat och var hos Erica ett tag under kvällen. AWESOME! Nu återstår det enbart en skoldag kvar av detta läsår, det känns en aning rubbat minst sagt


en rubrik

Dr Jekyll and Mr Hyde

10 december

och de nior som hade lust fick möjligheten att spendera fredagskvällen på stadsteatern i helsingborg för att se musikalen Dr Jekyll and Mr Hyde. Väldigt uppskattad kväll med en fartfylld bussresa hem då vi sjöng oss hesa hela högen. Kul avslut! Stort tack till Gun som arrangerat kvällen!

ACTION
1 december, filminspelning

Vilken dag! Började med tre timmars genomgång och manus problem. Då vi skrivit om i stort sett alla scener på snyggare vis bryts strömmen, självklart. Det visade sig att allt inte var helt borta och vi fick ihop det till slut i vilket fall. Skönt! Efter lunch rullade filminspelning på fint och trots att vi inte hann långt så är det material vi har nu riktigt bra! Hela klassen gjorde ett suveränt jobb och alla hjälpte till så gott det gick. Charlie blev minst sagt imponerad över hur bra vi skötte allt, trots att det är ett jäkla arbete bakom. Efter jul ska vi fortsätta och vi är mycket förväntansfulla minsann. RIKTIGT BRA GJORT IDAG HELA HÖGEN!

RSS 2.0