30 november

Och i morgon ska klassen med hjälp av Charlie köra igång med inspelning utav film, då vi äntligen är färdiga med manus osv. När vi skrev våra synopsis skulle vi få med genus perspektiv och vår film kommer att handla om att två individer byter kroppar. Huvudrollen har Oscar G, som ska spela en osynlig kille vid namn Philip. Motspelare är Linnea, som spelar skolans pangbrud Sofia. De i klassen som inte kommer att stå framför kameran sköter andra saker så som film ljud ljus smink scenografi scripta och självfallet regissör. Spännande!

igår


det är vi och montazami


- Handen på stjärten, heej!

rubrik
24 NOVEMBER

DAGENS TRE bra PUNKTER:

• vår SO lektion gick åt att lyssna på en man som talade om händelser kring andra världskriget. Han berättade om Judiths upplevelser som 16 åring. Väldigt lärorikt och intressant, men skrämmande. Tänk att det har hänt PÅ RIKTIGT

• I morgon får vi möjligheten att kasta snöbollar under skoltid. Då enbart i hockey rinken utanför UH. Kastar man snö på Erica råkar man illa ut "Då får ni med mig att göra!" Citat Erica i egen hög person.

• Och vi vill upplysa er alla om att det idag är en månad kvar till julafton minsann!


tja

DAGENS CITAT:

ENGELSK GRAMMATIKLEKTION MED ROFFE:
-
men man säger ju glasses, inte glass´s!


23 NOVEMBER

KAOS! Den första snön som fallit har varit i fokus. Att vara nia är inte alltid en fördel då det oftas är vi som ska föregå med gott exempel, man hamnar lätt i situationer då man ser ut som värsta värstingen. Illa.
Dagen har varit till och från. Det är ganska mycket just nu. Ett flertal prov, inlämningar, redovisningar OCH läxor. Vi ska dessutom vara färdiga med klassens manus inför filminspelning med Charlie inom kort Och och och för att inte glömma all information om gymnasieval som plötsligt väller in, TJENA MITTBENA! Vi ger dagen tre av fem Nitratjoner


disco, del två

vi hittade en kul inställning på kameran, därav bildernas kvalité


fredag och disco

VÄLDIGT LYCKAD KVÄLL! Om inte annat så hade vi i klassen a great time och trots att det inte kom lika mycket folk som vi hoppats på så gick vi inte i förlust. Stort tack till de föräldrar som ställde upp och hjälpte till under kvällen och till Elin som var DJ!

DISCO del 1

maskerad

Fredagen den 19 november håller vi vårt andra disco minsann! Hoppas på ett minst lika lyckat partaj som sist!

dagens citat:

"åh, du ser ut som en japanan" linus


länge sedanDAGENS: godingar!


ph: Oscar L

9 november


ph: made by vidar

RSS 2.0