Sept. 30, 2010
sept. 30

idag har vi bl a. skissat på ny bild upg, gått nutidskryss och dansat bugg. Ganska häftigt! Annars då? Jo, men det rullar på tack. Det är höst utomhus och där av svinkallt i vårt klassrum minsann.


Both

28 september

De flesta tycks ha haft det bra under praoveckan, men att komma tillbaka var rätt skönt endå.
   idag har vi inte gjort något speciellt alls, började kolla på romeo och julia på engelskan- sedan ska vi fördjupa oss ännu mer. Vad som sker där efter återstår att se. Exajting!

good luck!

en fet lyckospark inför praoveckan, hoppas alla får det bananas!


;)
no stress

fredag: val, skolfoto och matteprov. Väldigt bra vecka! 
  Nästa vecka kommer 9A att befinna sig på prao.


Pick a little, talk a little

16 sept

tjena mittbena! Vi gjorde ett suveränt jobb idag, vilket ös! Både lärare och elever verkade roade- och om inte annat så hade vi fruktansvärt kul! Glöm inte att hålla utkik i tidningen!

ünsdag!

15 september

kalas dag!  Dagens schema har rullat på fint. SO lektionen gick åt att få klart det absolut sista inför morgondagen. En stor valkampanj hålls av oss 9or i skolans centrum, då vi ska har små event om partierna för att locka elever. Tre grupper från A, två från B och två från C kommer alltså att prata om deras respektive partier och övriga elever ska på fredag få en chans att rösta. Tidningar som bl a. Helsingborgs dagblad är inbjudna till skolan och det kommer att bli latjo som tusan! 
   Lång lunch rast, då brudarna (även ett fåtal grabbar) från klassen tog tillfället i akt och beställde thai mat, drog ihop ett par bord i caféterian och åt. Udda men väldigt mysigt! 
   Insändaren om dödsstraff lämnades in idag, nu påbörjar vi ett nytt arbete om tunnelbygget på svenskan. Coolt.

dagens discopingla!


en tid då vi var yngst.


ont om bilder från idag, istället bjuder vi på ett fåtal bilder från sjuan :)


monday morning
gr8!

ny vecka! Är igång och planerar disco för fullt, igen. Eftersom att vi numera är ganska rutinerade disco-fixare, rullar det på finfint denna gång! Vi har på bara en lektion lyckats åstadkomma en hel del och på Fredagen innan höstlovet v. 42 ställer vi till med halloween-disco, hade vi tänkt. Nu behöver vi förstås lokal, hjälp av föräldrar osv. Men om allt går som planerat ska nog inte bli några större bekymmer.

tunnelbygget osv.


what's up?9/9/10


någon som möjligtvis kan tyda/texta mathilda i början? HAHA!

bra dag!
Words Come Easy6 september

dagen har varit ganska stökig- alla har mer eller mindre varit trötta och lätt tappat fokus. Måndagar. Saft, bullar, massage och ett par rader abba satte guldkant.


abc...


från veckan


BRA VECKA!

Kollade klart på "dead man walking" på svenskan, fruktansvärd film -men lärorik. Efter hade vi diskussion kring dödsstraff. Ingen märkvärdig dag, flöt på som fina fisken! NU ÄR DET DAGS FÖR FREDAGSMYYYYYYYYYYYYYYS -trevlig helg!


yeah
2 september torsdag

Dagen får fyra av fem guldstjärnor

o-nsdag

RSS 2.0