vi i ett nötskal


en slarvligt ihopklippt film, med snuttar från sista veckorna. enjoy!

Rolf 'roffe' Bengtsson

Var morgon bemöter du oss med ett brett leende, detta eviga leende. Var dag ger du oss så otroligt mycket genom din glädje, genom din energi. Du är en av de få som verkligen ställer upp för klassen i rubb och stubb, och det råder inga tvivel om att du är vår hjälte. 
Vi är onekligen dåliga på att visa vår tacksamhet, usla på att visa att vi uppskattar vart ord, var sak, dig. 
Sanningen är den att utan dig skulle det inte fungerat, utan dig skulle vi förmodligen inte vara den härliga klass vi är idag.
Vi har dig att tacka för mycket och vi vill att du ska veta att vi är så fruktansvärt glada över att ha dig hos oss.
Du gör våra dagar betydligt bättre, glöm aldrig det! Vi diggelidiggar dig till tusen, Roffe! You are simpley the best! Tack för allt, du är värd guld!

skolavslutning


10/06/11

"8A är som en hög stenar. Trots att det blåser upp till storm emellanåt, ligger de alltid kvar på samma ställe och vet precis vart de har varandra, trygghet"
Det har varit en kämpig termin med ett flertal motgångar, men trots det känns sommarlov faktiskt mindre lockande plötsligt.
Vi har blivit som en enda stor familj och har byggt upp en fantastisk sammanhållning genom allt, och två månader ifrån varandra är en lång tid. I detta fall är saknaden positiv, vi kunde lika gärna ryckt på axlarna och kännt oss befriade och man kan ju trösta sig med att situationen inte är som niornas, ännu.
Vi kommer att kunna se tillbaka på 8an som en tuff, men rolig period och ha många minnen att glädjas åt.
TACK FÖR ETT UNDERBART LÄSÅR, ha ett superduperbra lov så ses vi snart igen! Ta hand om er


disco, del 3


TIONDE JUNI

vilken dag, VILKET ÖS! Vi vann klasskampen, och det råder inga tvivel om att vi var k-a-n-o-n-! Alla hjälptes åt och vi lyckades med ett flertal festliga framträdanden så som:
Tema Melodifestival:
En hög brudar som buggade och Oscar G som drack cocacola i tonerna till fyra bugg och en cocacola, fyndigt!
Tema Körsång Sommar:
Näst intill hela klassen som framförde "jag sitter på ett berg" i kanon, rysligt fint!
Tema Viktoria och Daniel: Marcus som Viktoria, Heidi som Daniel, Robert som reporter i ett knasigt rollspel då de visade sin kärlek till varandra. Observera att Marcus hade tunika, smink, lockig blond peruk och high heels, läckert!
Tema jonglering: Linus och Calle som rockade till max!

Dagens "woooow" är förmodligen att vi fick 8 av 10 möjliga poäng på städning av klassrum,
dagens "buuhuuu" är att varken filmer eller foton är tagna idag, besvikelse - synen av Marcus i läppstift eller glädjen då vi vann är obeskrivlig.
Riktigt rolig eftermiddag hur som helst och vinsten spelade ingentligen mindre roll, vi hade kul och det är huvudsaken.
TACK Erika, som ständigt bidrog med en positiv inställning då vi körde fast och TACK till Roffe som fanns på telefon och gratulerade oss efteråt - då vi lyckligt sjöng "we are the champions" med trutarna fulla av glass, härligt!

I morgon sätter vi punkt för denna termin, vi sätter punkt för 8an och får då också våra betyg, äxajting!10/06/09
*

Dagens citat: "hoppsan, där var en dörr" - Erika

9 JUNI

att sista veckan innan lov alltid går så otroligt fort kan bero på att den endast består utav roliga aktiviteter, även att man nu längtar brallorna av sig efter ledighet och inte har någonting annat i skallen ..
Stor del av dagen har ängnats åt lekar och dans, även en del städning. helt ok!
Sebastian, en ny elev som börjar till nästa termin var och hälsade på i klassen idag under första timmen.
De flesta är något skeptisk mot ännu en person, särskillt med tanke på att vi är 21 stycken och att vi dessutom har kanon sammanhållning, känns det svårt att släppa in nytt folk.. Men Sebbe var snäll och social, och att han kommer att trivas är vi bergis på, om inte annat så ska vi se till att han trivs.
I morgon är det klasskamp, så idag har vi laddat om batterierna och är redo för revange mot B och C, vi ska göra ketchup av dem! (eller hur är det man säger?)


10/06/08


uppvärmning innan huskamp, hehe

high five!

till skillnad mot förra året så gick huskampen riktigt bra, vi lyckades samla ihop ett flertal vinster men tyvärr inte tillräckligt många för att vinna rubbet. På sista placering, dock utan hängläpp. Det skiljde två enstaka poäng från B som kom etta, inte illa alls faktiskt...
Enligt juryn, gjorde vi dessutom uppvärmningsdansen bäst på hela skolan - och kunde därför känna oss något stolta i vilket fall. 8A är årets discopinglor!

Dagen får fyra av fem grodhopp


7 JUNI

Måndagar, då man möts av en hög halvdöda zoombies, ett fåtal smått enerverande morgonpigga aliens och en positiv Rolf! Var Måndag är den andra lik. Just denna dag har varit som en fyrtiofem minuters skakad cola - hyfsat avslagen... Ingen har varit över fokuserad utan matt legat med överkroppen över bänken och kämpat för att hålla sig aktiv. De tre sista timmarna skulle skolans årliga huskamp hållas, men pga. vädret blev det framflyttat till i morgon, tack och lov! Istället kröp vi ihop och såg på film, ruskigt skön eftermiddag!
Nu laddar vi batterierna inför morgondagen då vi bokstavligen ska grilla B och C, TAGGA VINST! 


10/06/04


ännu ett av dessa fullt seriösa videoklipp

4 JUNI

Obeskrivligt bra fredagskväll! Efter en stressig vecka med ett flertal prov/inlämningar var det fruktansvärt skönt att bara vara, grilla, lira boll, bada, njuta av en vacker solnedgång och havets brus tillsammans. Stämningen utanför skolan är mer avslappnad och sammanhållningen stärks betydligt, man har liksom tid att verkligen umgås med alla i klassen.
   Ryktet om vart man befinner sig sprider sig fort och att vi senare på kvällen fick besök av personalen från UH förvånade oss.. . De hade tydligen haft lite folk och därför stängt tidigare för att hälsa på oss istället, höhö!
Kvällen var KANON helt enkelt, vi har redan planer på att göra om den till nästa termin - då, med ketchup till körven!


strandkväll


tillsammans är vi oslagbara

helt okej dag faktiskt! Allt fler arbeten börjar avta och stressen likaså. SKÖNT! Dock har vi fortfarande fysik inlämning, matteprov och bild uppgift som ska göras klart, så än är man inte fri. Att det bara återstår drygt en vecka av terminen är ofattbart, jösses, tänk vad tiden går fort när man har roligt tillsammans! Tänk att vi börjar nian och plötsligt blir äldst på skolan.. . fräsigt!

Vädret tycks hålla i sig, så vi har gjort planer för en sista myskväll med hela klassen på stranden, då vi ska försöka få igång grill, spela lite vollyboll och umgås som tusan. awesome!

ps. disco del 3 kommer - håll ut!


10/06/02


schtek!

Väldigt bra onsdag och att det var över tjugo grader var inte helt dumt. Brillor, gräsfläckar och glass runt truten, SWEET!

Dagens citat: "hon är lika smart som Mathildas guldfiskar" Juliana


10/06/01


PICKNICK IN THE KLASSRUM!

MYSIG DAG! På HKN hade vi Rolf istället för Ingrid och att skrapa ihop en trevlig picknick korg var dagens uppgift. Igentligen skulle vi vara utomhus, men pga av vädret beslöt vi oss för att förflytta till klassrummet istället. Ett gäng kreativa brudar hade flyttat i ordning bord, dukat och tänt massvis av ljus och att lektionen var något ovanlig uppskattades. Very cozy!
Engelskan var lagom, vi arbetade på egen hand med en valfri text ur Canada kapitlet, genom att läsa och jobba i workbook.
Slutligen terminens absolut sista aktiva fysiklektion, även den var lugn och fokuset låg på att skriva klart fördjupningar etc.
Dagen har rullat på fint och gått fort som tusan, Att vi dessutom hittade en stereo och kunde spela musik var absolut ett pluss!  RSS 2.0