TORSDAG

GALET BRA DAG! Då solen skiner flödar energin i klassen och att ett flertal lektioner spenderats utomhus har gjort dagen ännu bättre! Nu kryper det i kroppen och man längtar som sjutton efter sommarlov - efter ledighet, magplask och myggbett. Dock påverkar det oss något otroligt och vi kan lätt bli ofokuserade och glömma bort att det återstår hela tre veckor, rackarns!
De flesta har kommit igång med sina krönikor, det finns faktiskt dem som är näst intill klara och resultaten är kanon! Flera har kryddat på rejält och då man blickar utöver klassrummet möts man av en rad olika ansiktsuttryck. Vissa lyckas se surare ut än självaste Bert Karlsson och då de slår knytnäven i bordet av ren aggression tror man att bänkskivan ska knäckas. 
Dagens idrott var as-kalas! Att springa på alla fyra genom gympasalen så fort som möjligt såg inte ett dugg normalt ut. Konsten att se ut som ett fyrbent ostadigt hemmabygge liksom! Det slutade med att vi alla låg i en hög på golvet, kämpade efter andan emellan skratt attackerna. Fruktansvärt ansträngande, HEJ träningsverk!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0